GYM2000

Hvordan det hele startet.

Som 16-åring overhørte vår gründer Knut Ole Kopland en samtale hvor innehaveren av det lokale treningssenteret hadde behov for et nytt treningsapparat – en T-bar Row.
Etter å ha fått apparatet tegnet og forklart tilbyr Kopland seg å lage apparatet mot et års gratis trening på treningsstudioet. Apparatet ble sveiset hjemme på gården der Kopland hadde et sveiseverksted med det nødvendige tekniske utstyret. Apparatet ble overrakt etter en uke, og vår aller første avtale var i havn.
1.juni 1991 ble enkeltmannsforetaket K.O.Kopland Mek. Verksted registrert. Siden den gang har utallige treningsapparat blitt produsert i stadig større lokaler, og det er ikke lenger bare Knut Ole selv som bøyer, sveiser og lakkerer utstyret vi lager. Allikevel har GYM2000 en sterk lokal forankring, og Knut Ole selv står som garantist for at kun produkter av høyeste kvalitet forlater produksjonshallen.

 

Forretningside.
Helt siden oppstarten har forretningsideen vært å utvikle, produsere og selge profesjonelt treningsutstyr uten fordyrende mellomledd. Direktesalg er en viktig faktor for å være konkurransedyktige med produksjon i et høykostland som Norge.
Siden starten har vi utviklet rundt 250 prototyper. GYM2000 bruker kun førsteklasses råvarer. Kombinert med stor treningsinnsikt og faglig dyktighet i alle ledd er vi stolte av å si at vi er landets ledende produsent av vekttreningsutstyr.
Ettersom bedriften har utviklet seg har GYM2000 også tatt rollen som importør av ledende internasjonale merker som Panatta og SportsArt.

 

Vekst og høye ambisjoner.
Høsten 2018 fusjonerer GYM2000 inn selskapet BM Fitness i Trondheim. BM Fitness har frem til dette vært en selvstendig aktør som har drevet med import og salg av treningsutstyr. Selskapene har utfyllende kvaliteter, og den samlede størrelsen gjør at GYM2000 kan ta nye steg og vokse videre som en ledende norsk totalleverandør av treningsutstyr.
Vi ønsker å bli markedets beste aktør på service og kundeoppfølging. Samtidig vil vi løfte vår egen produksjon og salget av disse. Vår ambisjon er at alle norske treningssenter skal ønske å handle norske produkter supplert med importerte merker av høyeste kvalitet.

 

Velkommen som kunde hos GYM2000


Vi gjør Norge sterkere

-siden 1991-

Kjøpsvilkår og angrerett

Angrerettskjema

Kjøpsvilkår